↑ Terug naar Privé: Ledenvoordeel

Drukwerk – Drukland

Logo Drukland

10% korting op al uw drukwerk!
Goedkoop drukwerk bestellen is eenvoudiger en sneller dan uzelf misschien denkt. Waarschijnlijk betaald u al jaren te veel voor uw drukwerk. Misschien omdat u het liefst bestelt bij uw eigen vertrouwde drukker bij u in de buurt. Maar is dat nog wel van deze tijd?

Over Drukland
Drukland is een online drukkerij. Gewoon met machines, persen en alles wat er nodig is om mooi drukwerk te maken, alleen dat wordt uitbesteedt. Door jarenlange ervaring op het gebied van inkoop weet Drukland.nl waar “Abraham de mosterd haalt”. Drukland.nl bestaat uit een team van professionals met een grafische achtergrond en de klanten variëren van kleine zelfstandigen tot grote multinationals met duizenden opdrachten per jaar. Want ook die willen besparen. Zo simpel is het.

Goedkoop drukwerk
Goedkoop drukwerk wordt gerealiseerd door diverse opdrachten slim te combineren en deze orders te drukken op grote persen. Hierdoor wordt enorm bespaard op drukwerk kosten, afval en op het onderhoud van dure machines. Daardat gewerkt wordt met vaste partners kan Drukland een korte levertijd garanderen tegen de laagste prijs. En omdat drukwerk samen met dat van anderen wordt gedrukt, plus het feit dat Drukland.nl een enorm volume heeft zijn dat precies de redenen waarom uw drukwerk zo goedkoop is.

Ledenvoordeel:
Als lid van De OndernemersBond ontvangt u 10% korting op al uw drukwerk bij Drukland.
.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.deondernemersbond.nl/ledendiensten/ledenvoordeel/drukwerk-drukland/