↑ Terug naar Privé: Ledenvoordeel

Opleiding – LOI

Logo Loi

Voordelig studeren via De OndernemersBond!

Als lid van De OndernemersBond ontvangt u 5% korting op alle opleidingen van de LOI.

Een opleiding en studiemethode die bij u past. Van rechten tot psychologie, van lerarenopleiding tot informatica en van volledige HBO – bachelors tot korte HBO – deelprogramma’s en beroepsgerichte cursussen; met een aanbod van ruim 850 opleidingen vindt iedereen bij de LOI de opleiding die bij hem of haar past.

Naast een opleiding in de gewenste richting en op het gewenste niveau, kan men ook kiezen voor de best passende studiemethode.

  • Flexibel thuisstuderen: met docentbegeleiding via internet en speciaal ontwikkeld lesmateriaal: maximale onafhankelijkheid van tijd, plaats en tempo en continue beschikbaarheid van begeleiding.
  • Klassikaal Studeren: een vaste structuur van klassikale bijeenkomsten garandeert een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools ontstaat een zeer effectieve studiemethode.

Alle opleidingen van de LOI vindt u bij elkaar in het overzicht van alle opleidingen.

Hoge kwaliteit en betaalbaar lesgeld.

Breed toegankelijk onderwijs betekent ook het bieden van onderwijs tegen een betaalbare prijs. Daarnaast is het bieden van kwalitatief hoogstand onderwijs voor de LOI een belangrijke randvoorwaarde. De wil om kwaliteit te leveren is de drijfveer die als een rode draad door de geschiedenis van de LOI loopt. Kwaliteit die onder andere bereikt wordt door al 88 jaar voorop te lopen waar het gaat om het signaleren van onderwijsbehoeftes en de inzet van vernieuwende studiemethodes en -middelen.

Erkende diploma’s

Het is deze kwaliteit die de cursisten en studenten van de LOI dagelijks ervaren. Bijvoorbeeld door het speciaal ontwikkelde lesmateriaal, de deskundigheid van de docenten en geavanceerde online leeromgeving met innovatieve studietools. Kwaliteit waar cursisten en studenten ook na de opleiding van profiteren. Doordat zij hebben gekozen voor een gerenommeerde opleider, die opleidt tot erkende diploma’s. Met jaarlijks meer dan 100.000 studenten, waarvan ruim 20.000 HBO – studenten is de LOI één van de grootste hogescholen van Nederland.

Ledenvoordeel
Leden van De OndernemersBond krijgen 5% korting op alle opleidingen van de LOI. Betaald u uw opleiding in één keer? Dan ontvangt u 5% extra korting. Kijk voor meer informatie over de LOI op www.loi.nl of neem contact op met De OndernemersBond. Wij staan u graag te woord.
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.deondernemersbond.nl/ledendiensten/ledenvoordeel/opleiding-loi/