↑ Terug naar Privé: Ledenvoordeel

Personeel – Alert werkt

Logo-Alert werkt

Het selecteren van nieuwe medewerkers is een vak. Ondernemers besteden veel tijd en geld aan de selectie van een nieuwe medewerker. Een vacature betekent veelal advertentiekosten, selecteren van inkomende brieven / CV’s, voorselectie maken, minder geschikte kandidaten afwijzingsbrieven zenden, sollicitanten spreken.

Het kostenplaatje van een selectieproces is schrikbarend hoog. Steeds meer bedrijven kiezen voor het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van selectieprocedures. Dit varieert van de levering van op papier geschikte kandidaten tot het aanleveren van enkele voorgeselecteerde kandidaten met passende en gecheckte CV’s. Voor ondernemers die gebruik willen maken van payrolling, is er een uitermate voordelig aanbod.

Voordelen
Een snelle selectie en plaatsing, directe inzetbaarheid, nette afhandeling van zaken en een scherpe calculatie. Daarnaast zorgt Alert Werkt, samen met One Payroll, voor de administratieve en financiële afhandeling van het proces.

Ledenvoordeel
Leden van De OndernemersBond ontvangen 5% korting op werving en selectie.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.deondernemersbond.nl/ledendiensten/ledenvoordeel/personeel-alert-werkt/