↑ Terug naar Privé: Ledenvoordeel

Sporten – Bedrijfsfitnessonline

logo BedrijfsFitnessOnline

Bedrijfsfitness Online
Dat sporten gezond is, is al een tijdje bekend. Daarom wil BedrijfsFitnessOnline jou graag extra stimuleren door kortingen te bieden op het abonnement van jouw favoriete sportschool. Je hebt de keuze uit heel veel locaties door heel Nederland, klik hier voor om te kijken of er een locatie bij jou in de buurt zit!

Aanmelden
Aanmelden kan via www.bedrijfsfitnessonline.nl/deondernemersbond met oplopende kortingen tot wel 30% op het particuliere bedrag. Hierdoor is het al mogelijk om vanaf € 9,95 per maand te sporten!

Ben je al lid bij één van de sportscholen? Niet getreurd, je kan gewoon overstappen op het abonnement met korting. Daarnaast kan je zelfs één of meerdere introducés aanmelden die mee kunnen profiteren van de scherpe prijzen van Bedrijfsfitness Online!

LET OP! Je moet bij aanmelding altijd een code invullen. Deze code kun je opvragen bij De Ondernemersbond door onderstaand formulier in te vullen of neem telefonisch contact op. Wanneer je de code hebt ontvangen, vul je deze in op het aanmeldformulier in het veld “referentienummer”.

Ledenvoordeel
BedrijfsFitnessOnline heeft voor leden van De OndernemersBond een collectief beschikbaar, dat kan oplopen tot wel 30% korting op het particuliere bedrag. Hierdoor is het al mogelijk om vanaf € 9,95 per maand te sporten!
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.deondernemersbond.nl/ledendiensten/ledenvoordeel/sporten-bedrijfsfitnessonline/