↑ Terug naar Privé: Ledenvoordeel

Vakantie – Roompot

Logo Roompot

Roompot vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management van en de exploitatie van bungalowparken en caravans. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos. Er is een sterke aanwezigheid van vakantieparken in de provincie Zeeland, en een gevarieerd aanbod aan vakantieparken in een aantrekkelijke natuurlijke omgevind in het binnenland.

Momenteel heeft Roompot Vakanties circa 150 bungalowparken en 23 campings in haar aanbod. De vakantieparken bieden een ruime keuze aan accommodaties met luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familie villa’s, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. De vakantieparken zijn goed gefaciliteerd met onder meer zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants. In de afgelopen jaren heeft Roompot Vakanties zich ontwikkeld tot specialist in themavakanties op het gebied van ‘beauty & wellness, golf, wandelen & fietsen en fit-&-fun.

Ledenvoordeel
Leden van De OndernemersBond kunnen via Roompot Vakanties voordelige last-minutes boeken en krijgen bij diverse parken in Nederland & Duitsland 10% korting.
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.deondernemersbond.nl/ledendiensten/ledenvoordeel/vakantie-roompot/