Over ons

De OndernemersBond
De OndernemersBond maakt zich sterk voor het aanbieden van een dienstenpakket waar ondernemers echt iets aan hebben. Het doel van de OndernemersBond is om ondernemers bij te staan en te ondersteunen bij het ondernemerschap. Het wordt ondernemers in Nederland niet altijd even gemakkelijk gemaakt en vanuit die invalshoek is De OndernemersBond opgericht.

Door te strijden voor een goed ondernemersklimaat en door de belangen van ondernemers in de gaten te houden, kan De OndernemersBond zich goed inzetten voor haar ondernemers.

Doe mee!
Word lid van De OndernemersBond en maak gebruik van de ondersteuning die u nodig heeft. Maak gebruik van de ledendiensten en voordelen en raadpleeg de handige documenten.

Naast de individuele ondersteuning, komt De OndernemersBond ook op voor het algehele ondernemersbelang. In Den Haag worden veel zaken voor ondernemers bepaald, maar lang niet alles is gunstig voor ondernemers. Hoe meer leden De OndernemersBond heeft, des te luider ze haar stem in de politiek kan laten horen. Meld u nu aan bij De OndernemersBond, vergroot ons draagvlak in de politiek en laat uw stem horen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.deondernemersbond.nl/over-ons/

De organisatie

Initiatiefnemer A. Biever weet als geen ander hoeveel er op een ondernemer af kan komen. Klanten die niet overgaan tot betaling, juridische knelpunten en alle administratieve lasten. Om nog maar te zwijgen over alle regels en verplichtingen die de overheid op ondernemers afvuurt. De OndernemersBond is zo opgericht en ingedeeld, dat ze ondernemers ondersteuning biedt …

Bekijk pagina »

Onze leden

De OndernemersBond behartigt de belangen van ondernemers. Onze leden bevinden zich binnen alle branches; van bouwbedrijven tot accountantskantoren en van schoonheidssalons tot horecabedrijven. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen zich bij ons aansluiten en ook voor zzp’ers kunnen wij veel betekenen. Er spelen veel zaken die voor iedere ondernemer van belang zijn. Daarnaast heeft De …

Bekijk pagina »